Info och Regler

Leveransvillkor & Köpvillkor

Rocket Diners leverans- och köpvillkor

Allmän info

Vi levererar inom Sverige samt EU.  Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och vi har rätten till prisändringar utan föregående varning. Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och personuppgifter registreras i vårt kundregister allt i enlighet med vår regler för Distansköp & GDPR  samt användning av vår webbplats enligt vår cookie policy.

Prisinformation

Våra priser är alltid exklusive 25% moms. Alla priser anges dessutom i Svenska Kronor. Vi säljer endast inom Sverige och EU samt vissa länder internationellt (dock kan det tillkomma tull och moms utanför EU) Vi har dessutom fraktfri leverans inom Sverige.

Order

Alla våra produkter är vid tillfället beställningsvaror så leveranstider kan uppgå mot 2-3 månader. betalning/fakturering om inget annat anges. Efter godkänd beställning får du en orderbekräftelse via mail.

Fraktvillkor

Vi skickar inom Sverige och EU samt vissa länder internationellt. Fraktfritt inom Sverige. Vi ansvar inte för tull och momskostnader som tillkommer utanför EU men assisterar gärna vid frågor.

Betalningsalternativ

Betalning inom Sverige sker via Faktura, klarna delbetalning, Kortbetalning eller google pay.

Faktura och delbetalning

Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Ångerrätt och Byte

Retur

För privatpersoner gäller 14 dagars ångerrätt enligt Distans & Hemförsäljningslagen i Sverige. Varan ska dessutom vara oskadd och i oförändrat skick tillsammans med en liten lapp med namn samt ordernummer och gärna orsak till retur. Den ska skickas tillbaka till oss inom 14 dagar från att du har mottagit den.

Du ansvarar själv för kostnaden för portot och själva returen tillbaka till oss . Vi rekommenderar dig att skicka tillbaka spårbart så att paketet kommer säkert tillbaka till oss. Återbetalning av ordern sker efter att varan är tillbaka och kontrollerad enligt ovan villkor. Har du använt ett presentkort får du ett tillgodokvitto.

Returnerar du från ett annat EU-land eller utanför EU – var god att kontakta oss på info@rocketdiner.se för hjälp med hur du gör en retur.

Byte

Vid byte kontakta oss innan så vi kan hjälpa dig. Du står själv för portot till oss på varan du vill byta men vi skickar varan du byter till fraktfritt till dig inom Sverige. Utanför Sverige tillkommer det en fraktkostnad.

Force majeure

Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.